با ما تماس بگیرید.


رنو اسکالا


مشخصات فنی خودرو رنو اسکالا

  • موتور: ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپ
  • حجم موتور: ۲۰۰۰ سی‌سی
  • انتقال نیرو: دیفرانسیل جلو
  • حداکثر قدرت: ۱۴۳ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه
  • حداکثر گشتاور: ۱۹۵ نیوتن متر در ۳۷۵۰ دور در دقیقه
  • شتاب ۰ تا ۱۰۰: ۱۰٫۴ ثانیه

مزایای رنو اسکالا

  • عملکرد فنی در مدل 2.0 لیتری
  • اشتراک برخی قطعات فنی با مگان

معایب رنو اسکالا

  • واردات بسیار محدود
  • عدم تغییر امکانات (نسبت به قبل فیس‌لیفت)
    • طراحی ظاهری60%
      • رانندگی و عملکرد فنی55%
        • کابین و امکانات60%
          • ارزش در مقابل قیمت45%
            • کیفیت70%

            اهمیت مراجعه به تعمیرگاه تخصصی اسکالا


            رنو اسکالا از جمله محصولات برند رنو به شمار می رود که امروزه نه تنها در سطح کشور ما درکشورهای دیگری نیز محبوب بوده و افراد بسیاری نیز از آن استفاده می کنند. این خودروها نیز همچون دیگر خودروها با وجود کیفیت بالای خود گاهی دچار برخی خرابی ها می شوند و در چنین شرایطی لازم است در سریع ترین زمان ممکن نسبت به انجام تعمیرات آن ها اقدام نمایید. این دسته تعمیرات می توانند سطح عملکرد خودروی شما را بهبود بخشیده و شرایط بهتری را برای شما رقم بزنند. علاوه بر مجموعه تعمیراتی که به آن ها اشاره شد لازم است به سرویس های دوره ای نیز اشاره ای داشته باشیم که می توانند مانع از بروز خرابی در آینده برای خودروی شما شوند.
            در اینجا این پرسش مطرح می گردد که آیا تمام تعمیرگاه هایی که در این زمینه فعالیت دارند اعتبار بالایی برای ارائه خدمات دارند ؟ در این راستا نمی توان نظر قطعی داد زیرا برخی از این مراکز اعتبار چندانی نداشته بنابراین توانایی ارائه خدمات باکیفیتی به شما را دارا نمی باشند. یک تعمیرگاه تخصصی اسکالا باید تمام تجهیزات لازم را برای تعمیر نمودن خودروهای شما را داشته باشد و تمام متخصصانی که در این مراکز فعالیت دارند از دانش بالایی بهره مند باشند.

            مهم ترین خدمات تعمیر تخصصی رنو اسکالا


            تعمیرگاه تخصصی اسکالا مجموعه خدمات ویژه ای را برای شما در نظر گرفته اند تا بتوانید در سریع ترین زمان ممکن هرگونه خرابی خودروهای خود را برطرف سازید. از خدمات متنوع این مراکز می توان به تعمیرات مربوط به جلوبندی خودروها ، تنظیمات تخصصی موتور ، شست و شوی انژکتورها ، سرویس های دوره ای و ... اشاره نمود که هرکدام اهمیت خاص خود را دارند.

            تعویض روغن موتور اسکالا


            عملکرد موتور در خودرو به قدری اهمیت دارد که اگر آسیبی به آن برسد، هرچند که کوچک و ساده باشد اما عملکرد کل خودرو را مختل می کند. به همین دلیل است که برای روانکاری قطعات داخلی موتور از روغن مخصوصی تحت عنوان ” روغن موتور ” استفاده می شود. درنظر داشته باشید که زمان تعویض روغن موتور اسکالا بسیار مهم و حائز اهمیت است. چرا که اگر روغن خاصیت خودش را از دست بدهد و آلوده شود، دیگر نمی تواند از موتور خودروی شما محافظت کند.

            تعویض روغن گیربکس رنو اسکالا


            همان قدر که موتور خودرو اهمیت دارد، جعبه دنده و یا گیربکس نیز اهمیت دارد. به همین دلیل است که برای محافظت از قطعات گیربکس نیز از نوعی روغن قرمز رنگ به نام روغن گیربکس استفاده می شود. روغن گیربکس انواع مختلف با مواد افزودنی متفاوتی دارد و در زمان انتخاب روغن مناسب باید مشخصات فنی خودروی خود را در نظر داشته باشید. البته توصیه می کنیم در این رابطه با کارشناسان ما مشورت کنید تا شما را در انتخاب بهترین و مناسب ترین روغن گیربکس و روغن موتور راهنمایی کنند.

            تعمیر گیربکس ماشین اسکالا


            بدون شک اگر در زمان مناسب روغن گیربکس اسکالا را تعویض نکنید، به جعبه دنده خودروی شما آسیب می رسد. در چنین شرایطی گیربکس یا باید تعویض شود و یا باید تعمیر شود. تعمیر گیربکس اسکالا نیز پیچیدگی و سختی های خاص خودش را دارد و حتما باید توسط تعمیرکاران با تجربه انجام شود.
            ما تعمیر برق رنو ، خدمات سرویس دوره ای شامل تعویض روغن و فیلتر ها ، تعویض لنت های ترمز ، عیب یابی سیستم تعلیق و جلوبندی ، تنظیم موتور و... را ارائه میدهیم.
            کم شدن قدرت و شتاب خودرو ، زیاد شدن غیر طبیعی مصرف بنزین ، صداهای غیر طبیعی و … از جمله نشانه های خرابی این بخش مهم از خودرو شما می تواند باشد.

            اگر تعمیر خودور را به تاخیر بیندازید و با همین وضعیت به استفاده از خودرو ادامه دهید ، این کار باعث خراب شدن قطعات بیشتر و در نتیجه هزینه بیشتر برای شما می شود. بنابراین پیشنهاد میکنیم در اولین زمان ممکن برای عیب یابی و درست کردن این بخش مهم به تعمیرگاه تخصصی رنو ما مراجعه نمایید.

            آشنایی بیشتر با رنو اسکالا

            در واقع آن محصولی که هم‌اکنون تحت نام رنو اسکالا در بازار خودروی ایران حضور یافته است، در عمل نسخه‌ی هاچ بک از نسل جدید رنو مگان است و در برخی بازارهای جهانی (که به طور عمده کشورهای در حال توسعه را در بر می‌گیرد) با نام رنو مگان هاچ بک شناخته می‌شود. به طور کل مدل پایه و اصلی رنو اسکالا، که به عنوان یک خودروی سدان در بازارهای جهانی عرضه شده است، از ساختار هاچ بک به دور بوده و به عنوان یک سدان معمولی با مشخصات سایر خودروهای سواری شناخته می‌شود.

            آشنایی با رنو اسکالا، امکانات و ویژگی ها


            خودروی رنو اسکالا موجود در ایران یا همان مگان هاچ بک به دلیل برخورداری از ذات هاچ بک خود، در بازار داخل با محصولاتی نظیر خودروی i30 از برند هیوندای و مدل هاچ بک از خودروی مزدا 3 به رقابت پرداخته است. رقابتی که در گام نخست به دلیل مشخصات ظاهری این محصولات صورت گرفته است. با این حال مسلما یک رقابت پایاپای بدون توجه به مشخصات فنی خودروهای در حال رقابت تکمیل نمی‌شود. به همین دلیل بد نیست نگاهی به ویژگی‌های فنی و توانایی‌های اختصاصی رنو اسکالا یا همان مدل هاچ بک خودروی مگان بیندازیم تا از کم و کیف این خودرو باخبر شویم.

            مشخصات فنی خودروی هاچ بک رنو اسکالا


            اسکالا در بازار ایران بیش از هر مدل یا تیپ دیگری در قالب مدل ۲ لیتری خود در دسترس خریداران قرار گرفته است. البته این خودرو در بازار‌های جهانی در قالب نسخه‌های دیگری نیز به فروش می‌رسد. نسخه‌هایی که از میان آن‌ها می‌توان به مدل ۱.۲ لیتری توربو شارژ این خودرو اشاره کرد. موتور چهار سیلندر و توربو شارژ این خودرو از حداکثر توانی به میزان ۱۳۰ اسب بخار با احتساب ۵۰۰۰ دور در دقیقه برخوردار است و حداکثر گشتاوری معادل ۲۰۵ نیوتن متر با احتساب ۲۰۰۰ دور در دقیقه ایجاد می‌کند.
            در واقع گشتاور مناسب این موتور یکی از نقاط قوت مهم آن به شمار می‌رود. چرا که گشتاور ایجاد شده توسط این موتور توربو در بسیاری از اوقات در دسترس خودرو قرار دارد. امری که موجب می‌شود در دور‌های بالای موتور، احتیاج چندانی به تغییر مکرر دنده خودرو یا گاز دادن مداوم و بیش از اندازه وجود نداشته باشد. به این ترتیب می‌توان به این حقیقت مهم رسید که موتور خودرو عملکرد بهتر و روان‌تری را از خود به نمایش می‌گذارد و به همان نسبت فشار کمتری را هم متحمل می‌شود.
            در این میان میزان مصرف سوخت توسط این موتور ۱.۲ لیتری توربو شارژ نیز در حد کاملا معقولی قرار دارد. به گونه‌ای که مدل ۱.۲ لیتری رنو اسکالا یا همان مدل هاچ بک خودروی رنو مگان به طور متوسط چیزی در حدود ۵.۶ لیتر سوخت به ازای پیمودن هر ۱۰۰ کیلومتر مسافت مصرف می‌کند. همچنین میزان شتاب صفر تا صد به دست آمده توسط این موتور توربو شارژ نیز رقمی در حدود ۱۰.۹ ثانیه است.
            با این حال همان گونه که به آن اشاره شد، این خودرو در بازار ایران بیش از هر مدل دیگری در قالب نسخه‌ی ۲ لیتری حضور دارد. مدلی که البته مبتنی بر موتور توربو شارژ نیست. این موتور ۲ لیتری ۴ سیلندر و ۱۶ سوپاپ از حداکثر قدرتی معادل ۱۴۳ اسب بخار با احتساب ۶۰۰۰ دور در دقیقه برخوردار است و حداکثر گشتاوری برابر با ۱۹۵ نیوتن‌متر با احتساب ۳۷۵۰ دور در دقیقه را به نمایش می‌گذارد.

            توان و قدرت یاد شده از طریق جعبه دنده خودکار مدل CVT این خودرو به چرخ‌های آن منتقل می‌شود. به این ترتیب خودروی هاچ بک رنو اسکالا قادر است حداکثر سرعتی معادل ۱۹۵ کیلومتر در ساعت را در اختیار رانندگان خود قرار دهد. ضمن آن که شتاب صفر تا صد این خودرو نیز رقمی در حدود ۱۰.۳ ثانیه برآورد می‌شود.
            با تمام این اوصاف و با وجود آن که موتور ۲ لیتری این خودرو عملکرد بهتری را در زمینه‌ی ثبت شتاب صفر تا صد نسبت به موتور ۱.۲ لیتری توربو شارژ این خودرو از خود به نمایش می‌گذارد، اما در زمینه‌ی میزان مصرف سوخت عملکرد ضعیف‌تری نسبت به مدل ۱.۲ لیتری و توربوشارژ این خودرو دارد. به بیان دقیق‌تر متوسط میزان مصرف سوخت توسط موتور ۲ لیتری این خودرو رقمی معادل ۷.۶ لیتر به ازای پیمودن هر ۱۰۰ کیلومتر مسافت است.
            هرچند که خودروی رنو اسکالا به موجب برخورداری از وزن ۱۳۹۴ کیلوگرمی خود از جمله خودرو‌های نسبتا سنگین هاچ بک به شمار می‌رود، اما در مجموع موتور ۲ لیتری این خودرو قادر است از پس مدیریت این وزن بالا بر بیاید و سرعت و شتاب نسبتا مناسبی را در اختیار رانندگان خود قرار دهد. البته نمی‌توان این خودروی هاچ بک را محصولی بسیار چالاک و پرشتاب لقب داد. با این حال مدل هاچ بک رنو اسکالا می‌تواند از پس وظایف معمولی یک خودروی سواری متوسط و نه چندان ضعیف بر بیاید. این نکته را نیز نباید از قلم انداخت که هنگام رانندگی با موتور ۱.۲ لیتری و توربو شارژ این خودرو، روانی و چالاکی بیشتری نسبت به موتور ۲ لیتری و معمولی آن احساس می‌شود.

            مهم‌ترین مشخصات فنی این خودرو .



            مشخصات فنی رنو اسکالا یا همان مدل هاچ بک خودروی رنو مگان
            وزن خودرو 1394 کیلوگرم
            طول خودرو 4295 میلی متر
            عرض خودرو 2037 میلی متر
            ارتفاع خودرو 1491 میلی متر
            فاصله بین دو محور 2639 میلی متر
            نوع موتور خودرو 4 سیلندر و 16 سوپاپ
            آرایش قرارگیری سیلندرها خطی مستقیم
            گنجایش موتور خودرو 2 لیتر
            حداکثر توان موتور خودرو 143 اسب بخار با احتساب 6000 دور در دقیقه
            حداکثر گشتاور موتور خودرو 195 نیوتن متر با احتساب 3750 دور در دقیقه
            نوع سیستم سوخت رسانی انژکتوری مبتنی بر سیستم تزریق مستقیم
            نوع سیستم انتقال قدرت خودرو موتور جلو دیفرانسیل جلو نوع جعبه دنده خودکار مدل CVT
            بر اساس سیستم انتقال قدرت پیوسته اتوماتیک
            تعداد دنده 6 دنده
            شتاب صفر تا صد 10.4 ثانیه
            حداکثر سرعت قابل دست‌یابی 195 کیلومتر در ساعت
            میزان مصرف سوخت درون شهری 10.2 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر مسافت
            میزان مصرف سوخت برون شهری 6.1 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر مسافت
            میزان مصرف سوخت چرخه ترکیبی 7.6 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر مسافت
            گنجایش مخزن سوخت 60 لیتر
            نوع استاندارد آلایندگی یورو 4 میزان تولید گاز دی اکسید کربن 175 گرم به ازای هر کیلومتر

            امکانات و قابلیت‌های خودروی هاچ بک رنو اسکالا


            در بحث حفظ ثبات و پایداری، این خودرو علاوه بر برخورداری از دو سیستم ABS و EBD از وجود سیستم پایداری الکترونیکی یا ESP نیز بهره می‌برد. نوعی سیستم کمکی که به راننده در زمینه‌ی کنترل خودرو، به خصوص در مواردی که کنترل آن تا حدی از دست او خارج شده است، یاری می‌رساند.
            علاوه بر آن خودروی رنو اسکالا یا همان مدل هاچ بک خودروی رنو مگان در مدل فول آپشن خود به شش عدد کیسه هوای ایمنی برای تامین امنیت سرنشینان خود مجهز است. کیسه‌های هوایی که تعداد آنها در نسخه‌های معمولی‌تر این خودرو به چهار عدد می‌رسد. همچنین مدل فول آپشن این خودرو به امکانات و قابلیت‌های دیگری نظیر آینه‌های جانبی تاشو و برقی، سنسور دنده عقب، سنسور جلو، چراغ‌های زنون همراه با شوینده‌ی شیشه، ترمز دستی برقی، صندلی‌های چرمی، وجود نوار زه مانند کرومی ‌روی در‌های جانبی، رینگ‌های ۱۷‌ اینچی و سان‌روف اختصاصی نیز مجهز است. امکانات و قابلیت‌هایی که هیچ نشانی از آنها در مدل‌های معمولی و پایه این خودرو مشاهده نمی‌شود.
            اما مسلما مدل‌های معمولی‌تر خودروی رنو اسکالا یا همان مدل هاچ بک خودروی رنو مگان هم از وجود امکانات و قابلیت‌های مختص به خود بهره می‌برند. مواردی که می‌توانید کم و کیف آنها را به صورت لیست شده و فهرست‌وار مشاهده کنید.
            برخورداری از فرمان متغیر برقی نرم و انعطاف پذیر
            وجود صندلی‌های چرمی
            مجهز به قابلیت گرمکن در صندلی‌های جلو
            برخورداری صندلی عقب خودرو از قابلیت ایزوفیکس
            وجود آینه‌های جانبی برقی
            برخورداری از چراغ چشمک زن راهنما روی آینه‌های جانبی
            بهره‌مندی از سیستم کمکی پارک خودرو و سیستم هشدار دهنده موانع عقب خودرو
            برخورداری از سیستم مدیریت پیمایش، سیستم کروز کنترل، سیستم محدود کننده‌ی سرعت و سیستم نمایش میزان باد لاستیک‌ها
            دارای هر 5 ستاره ممکن از موسسه ایمنی معتبر ان سی ای پی اروپا
            مجهز به قابلیت فعال شدن خودکار فلاشرها در هنگام ترمز ناگهانی
            برخورداری از سنسور هشدار دهنده موانع عقب
            مجهز بودن صندلی راننده به پشت سری ایمنی جهت جلوگیری از آسیب دیدگی گردن
            وجود پشت سری عقب با قابلیت تنظیم ارتفاع در سه نقطه
            مجهز به قفل مرکزی خودکار درها هنگام حرکت خودرو
            برخورداری از برف پاک‌کن خودکار که به سنسور باران مجهز است
            بهره‌مندی از سیستم استارت دکمه‌ای
            برخورداری از سیستم تهویه مطبوع خودکار دوگانه
            در مجموع می‌توان گفت که امکانات و قابلیت‌های خودروی هاچ بک رنو اسکالا به عنوان یک خودروی سواری معمولی و متوسط تا حدی مناسب به نظر می‌رسد. در واقع اگر با یک خودروی قدرتمند و همه فن حریف رو به رو بودیم سطح انتظاراتمان در زمینه‌ی بهره‌مندی این خودرو از امکانات و قابلیت‌های نوین و حرفه‌ای تا حدی بالاتر می‌رفت. اما حد و حدود فنی این خودرو کاملا مشخص است و امکانات آن نیز تا حدی متناسب با مشخصات فنی این خودرو به نظر می‌رسد.

            مشخصات ظاهری خودروی هاچ بک رنو اسکالا


            با نگاهی به شکل و شمایل این خودرو می‌توان ادعا کرد محصولی که در بازار خودروی ایران با نام رنو اسکالا شناخته می‌شود، به لحاظ بهره‌مندی از ظاهر جذاب و گیرا هیچ کم و کسری خاصی ندارد. در نمای جلوی این خودرو شاهد وجود چراغ‌های کشیده، در کنار پوزه‌ای نسبتا پهن هستیم. ویژگی‌های مثبتی که در کنار نوع طراحی سپر این خودرو توانسته‌اند تا حد قابل توجهی بر خصلت‌های اسپورت رنو اسکالا بیافزایند.
            افزون بر آن نوع طراحی کاپوت رنو اسکالا و فرو رفتگی‌های متقارن روی آن را هم می‌توان به عنوان عامل دیگری برای جذابیت ظاهری این خودرو در نظر گرفت. شاید تنها ضعف موجود در نمای جلوی این خودرو را بتوان در نوع طراحی بخش جلو پنجره‌ی آن سراغ گرفت. بخشی که به طور کل بسیار کوچک و باریک طراحی شده است و نکته‌ی چندان مثبتی را به نمای جلوی این خودرو نمی‌افزاید. البته در نسخه‌های جدیدتر رنو اسکالا و مدل‌های اخیر این خودرو شاهد برطرف شدن ضعف مذکور و بازطراحی بخش جلو پنجره‌ی این خودرو هستیم.

            آشنایی با خودرو رنو اسکالا، امکانات و ویژگی ها


            اگرچه در نمای کناری رنو اسکالا ویژگی خارق‌العاده و چندان برجسته‌ای به چشم نمی‌خورد، اما می‌توان گفت که در عمل هماهنگی مناسبی با نمای جلو و عقب این خودرو برقرار کرده و به نوعی نقش یک پل ارتباطی را میان این دو نما بر عهده دارد. البته در نمای کنار رنو اسکلا هاچ بک ظاهر برجسته‌ی گلگیرها، به خصوص گلگیر عقب، بسیار به چشم می‌آید و خصوصیات اسپورت این خودرو را تکمیل می‌کند.
            در نمای عقب این خودرو نیز شاهد برجسته بودن صفات اسپورت آن هستیم. سوای ساختار هاچ بک خودرو که خود یکی از عوامل اصلی در این قضیه به شمار می‌رود، وجود چراغ‌های درشت و کشیده در کنار فرو رفتگی بخش پایین صندوق عقب این خودرو هم بر این خصوصیات دامن می‌زند.
            در فضای داخلی خودروی رنو اسکالا آن‌چه بیش از همه به چشم می‌آید سادگی و بی‌پیرایگی است. البته نوع خاصی از سادگی که با شیک بودن تناسب بیشتری دارد. در واقع طراحان بخش داخلی این خودرو نهایت سعی خود را به خرج داده‌اند تا از طراحی جزییات اضافه و بی‌ثمر بپرهیزند و همه چیز را در نهایت سادگی و دقت برگزار کنند. به این ترتیب شلوغی و شلخته‌گی خاصی در نمای داخلی این خودرو مشاهده نمی‌شود و می‌توان گفت که اجزای مختلف این خودرو با تناسب در کنار یکدیگر چیده شده‌اند. سوای آن می‌توان ادعا کرد که مواد به کار رفته در طراحی اجزای مختلف نمای داخلی این خودرو هم کم و بیش از کیفیت مناسبی برخوردار هستند.

            سؤالات متداول در مورد رنو اسکالا

            امنیت رنو اسکالا
            این نسل از رنو مگان یا رنو اسکالا موفق به کسب امتیازات زیر از موسسه یورو انکپ شده است: 5 ستاره ایمنی در بخش حفاظت از سرنشینان بزرگسال 4 ستاره ایمنی در بخش حفاظت از سرنشینان خردسال 2 ستاره ایمنی در بخش حفاظت از عابرین پیاده
            زمان مناسب تعویض لنت ترمز رنو اسکالا
            کم‌شدن قدرت ترمز
            در صورت آسیب‌دیدگی و یا فرسودگی لنت ترمز، قدرت ترمز ماشین کم شده و دیرتر ماشین متوقف می‌شود.
            صدای ناهنجار صدای ناهنجار هنگام ترمز گرفتن ناشی از سابیده شدن لنت فرسوده بر روی دیسک خودرو است.
            لرزیدن پدال از دیگر نشانه‌های فرسودگی لنت ترمز لرزیدن پدال هنگام ترمز کردن است.
            نامیزانی فرمان اگر بعد از ترمز گرفتن فرمان خودرو به یک سمت کشش پیدا کند و تمایل به حرکت در همان مسیر داشته باشد خبر از فرسودگی لنت ترمز می‌دهد.
            حسگر تعویض لنت ترمز در بعضی از خودروها حسگری در نزدیکی لنت ترمز قرار دارد که این حسگر در زمان اتمام لنت ترمز و یا کم‌شدن ضخامت آن از حد استاندارد از طریق هشدار صوتی و یا روشن شدن چراغ مربوطه پشت آمپر راننده را مطلع می‌سازد تا دراسرع‌وقت لنت ترمز را تعویض کند.
            دلیل سوختن پمپ برقی بنزین
            در این وضعیت بهتر است که خودرو به محل تعمیرگاه تخصصی رنو اسکالا آورده شود تا علت سوختن پمپ برقی بنزین مشخص شود و بعد این قطعه تعویض شود. توجه بفرمایید که رعایت این نکته که ابتدا دلیل عیب پیدا کردن پمپ بنزین پیدا شود و بعد از رفع این عیب ، اقدام به تعویض موتور الکتریکی کنیم خیلی مهم و ضروری است. چون اگر بدون برطرف کردن عیب و مشکل اصلی ، قطعه را تعویض کنیم ، ممکن است دوباره بعد از چند روز این مشکل برای خودرو ایجاد شود. چند نکته فنی و آموزشی برای افزایش اطلاعات فنی شما : خراب شدن دسته موتور ها باعث می شوند که لرزش و صداهای اضافی و غیر طبیعی به داخل اتاق خودرو منتقل بشوند. در صورت وجود عیب در یکی از شمع ها یا کوئل های موتور این موضوع باعث می شود یکی از سیلندر های موتور به درستی کار نکند.
            دیسک ترمز در رنو اسکالا
            این موضوع باعث افت توان و قدرت مفید موتور می شود. در صورتی که هنگام ترمز گرفتن ، فرمان خودرو شما به سمت راست یا چپ کشیده می شود ، این موضوع نشان دهنده وجود عیب در بخش نگه دارنده لنت ها و به ویژه این موضوع است که قدرت ترمز در بین چرخ های جلو به درستی تقسیم نمی شود. و یا اینکه تماس سطح لنت ها با دیسک ترمز به صورت برابر و مساوی انجام نمی شود. به شما پیشنهاد میکنیم در صورتی که هر کدام از مشکلات بالا در خودرو شما وجود دارد همین حالا برای مراجعه به تعمیرگاه تخصصی رنو اسکالا برنامه ریزی بفرمایید.

             

            خدمات دیگر تعمیرگاه تخصصی رنو مهندس ابراهیمی




            برای مشاوره رایگان با تعمیرکاران مجرب ما در تعمیرگاه تخصصی مهندس ابراهیمی و دریافت بهترین راهنمایی با شماره زیر تماس بگیرید


            : 09127908496


            3 Comments

            1. مصطفی گفت:

              انگار همون مگان رو ارتقا دادن .. اما امکاناتش خیلی بیش تر از مگانه و از جلو خیلی زیباست

            2. ایمان گفت:

              با سلام
              میشه میزان سوخت مصرفیش را بگید؟

              • renaultkaraj گفت:

                میزان مصرف سوخت درون شهری 10.2 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر مسافت
                میزان مصرف سوخت برون شهری 6.1 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر مسافت
                میزان مصرف سوخت چرخه ترکیبی 7.6 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر مسافت
                گنجایش مخزن سوخت 60 لیتر
                نوع استاندارد آلایندگی یورو 4 میزان تولید گاز دی اکسید کربن 175 گرم به ازای هر کیلومتر

            دیدگاهتان را بنویسید

            نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *