با ما تماس بگیرید.


تعمیرگاه تخصصی رنو کولیوس


مشخصات فنی خودرو رنو کولیوس

  • موتور: ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپ
  • حجم موتور: ۲۴۸۸ سی‌سی
  • انتقال نیرو: دو دیفرانسیل
  • حداکثر قدرت: ۱۷۰ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه
  • حداکثر گشتاور: ۲۳۳ نیوتن متر در ۴۰۰۰ دور در دقیقه
  • شتاب ۰ تا ۱۰۰: ۹٫۸ ثانیه
 

مزایای رنو کولیوس

  • کیفیت ساخت بالا
  • سیستم محرکه سه حالته
  • ابعادی بزرگ‌تر از نسل اول
  • پلتفرم مشترک با ایکس تریل

معایب رنو کولیوس

  • عملکرد غیراسپرت جعبه‌دنده
  • پیشرانه مشترک با نسل اول
    • طراحی ظاهری75%
      • رانندگی و عملکرد فنی55%
        • کابین و امکانات75%
          • ارزش در مقابل قیمت70%
            • کیفیت75%

            تعمیرگاه تخصصی رنو کولیوس


            ما همیشه توصیه ویژه داریم که سرویس های دوره ای و تعویض روغن موتور در زمان ها و کیلومتر های تعیین شده از سوی شرکت سازنده خودرو که برای شما در دفترچه راهنمای استفاده از خودرو نوشته شده است انجام شود.اما متاسفانه خیلی از افراد به این موضوع مهم یعنی انجام سرویس های دوره ای منظم بی توجهی میکنند و این موضوع باعث ایجاد شدن عیب هایی در بخش های اصلی خودرو مانند موتور می شود.
            به عنوان مثال رانندگی با خودرویی که روغن موتور آن کیفیت خود را در اثر کارکرد در دمای بالا از دست داده است ، می تواند به قطعات داخلی موتور آسیب وارد کند.همچنین در صورتی که لنت های ترمز چرخ های جلو و عقب خودرو در تعمیرگاه تخصصی رنو کولیوس مورد کنترل و بازدید دوره ای قرار نگیرد ممکن است در حین حرکت ناگهان در اثر تمام شدن لنت ترمز ، آهن لنت با دیسک ترمز تماس پیدا کند و این موضوع باعث آسیب دیدن دیسک های ترمز خودرو شود.
            انجام تنظیم موتور به صورت منظم باعث می شود موتور خودروی شما همیشه با بالاترین راندمان ممکن کار کند و همچنین مصرف سوخت خودروی شما پایین باشد.برای انجام تنظیم موتور می توانید به تعمیرگاه تخصصی رنو کولیوس به آدرس نوشته شده در انتهای همین صفحه مراجعه نمایید و یا اینجا کلیک کنید

            نکته مهم : ما در تعمیرگاه تخصصی رنو در هر بار تعویض روغن موتور ، حتما فیلتر روغن موتور را نیز تعویض میکنیم

            .

            تعمیرات خودروی کولیوس


            لازم به توضیح است که سوختن واشر سرسیلندر به تدریج همزمان با داغ شدن بیش از اندازه موتور خودرو رخ می دهد. در صورت بیش از حد داغ شدن موتور خودرو شما ، در اولین محل مناسب توقف نمایید و موتور را خاموش کنید و هر ۳۰ الی ۴۰ ثانیه استارت بزنید و موتور خودرو را به اندازه ۳ یا ۴ ثانیه روشن کنید و مجددا خاموش نمایید.این اقدام را تا چندین بار تکرار نمایید.انجام این کار از چسبیدن رینگ و پیستون به سیلندر جلوگیری میکند.

            تعمیر موتور کولیوس


            رنو کولیوس مجهز به یک پیشرانه دو و نیم لیتری و چهار سیلندری است که در مقایسه با خودرو های شاسی بلند شتاب خوبی دارد. موتور رنو کولیوس تا زمانی گشتاور مناسبی را تولید میکند که تمامی بخش های موتور در سلامت کامل باشند. تعمیر رنو کولیوس در ابتدا با عیب یابی شروع می شود و سپس با به کارگیری انواع متد های روز و تجهیزات مشکل ایجاد شده رفع می شود برخی از موارد که سبب خرابی موتور رنو کولیوس عبارتند از :
            • کاهش سطح روغن موتور
            • خرابی روغن موتور
            • خرابی واشر سر سیلندر
            • خرابی سیستم برقی موتور
            • نشتی روغن موتور
            • خرابی گیربکس و تولید گشتاور بیش از حد از موتور
            تمامی این موارد را می توان با سرویس به موقع گیربکس شناسایی و رفع کرد.

            مهم ترین دلایل سوختن و آسیب دیدن واشر سرسیلندر در ماشین کولیوس


            • آب داخل رادیاتور کمتر از حد مجاز باشد
            • مجراهای عبور آب در داخل موتور یا سرسیلندر مسدود باشند
            • عیب در عملکرد صحیح فن خنک کننده رادیاتور
            • درست عمل نکردن ترموستات
            • مشکل در واتر پمپ که باعث جلوگیری از چرخش مناسب آب در داخل موتور می شود
            • پیچ خوردگی شلنگ های ورودی و خروجی آب رادیاتور ، در این حالت حتما در اولین زمان ممکن به تعمیرگاه تخصصی رنو کولیوس به صفحه تماس با ما مراجعه نمایید.
            • رانندگی طولانی مدت در ترافیک سنگین و فشار آوردن بیش از اندازه بر موتور خودرو در فصل تابستان ، همزمان با روشن بودن کولر خودرو

            تعمیر گیربکس خودرو کولیوس

            یکی دیگر از بخش های مهم در خودرو رنو کولیوس گیربکس به کار رفته در خودرو است که حتما باید توسط افراد متخصص تعمیر شود گیربکس این خودرو نیز از نوع سی وی تی ایکس ترونیک است و با توجه به اتومات بودن به افراد ماهری برای تعمیر آن نیاز است.
            شما می توانید برای تعویض روغن گیربکس اتوماتیک رنو کولیوس خود به تعمیرگاه تخصصی رنو به آدرس نوشته شده در پایین همین صفحه مراجعه نمایید و یا در اینجا کلیلک کنید .
            همچنین می توانید برای هماهنگی دقیق تر روز و ساعتی که می خواهید خودرو خود را به مجموعه ما بیاورید را از طریق تماس تلفنی با شماره :

            09127908496

            تنظیم نمایید.
            رنو کولیوس از نسخه‌هایی است که موفقیت فروش داشته و با تکامل فناوری‌های خودرو این مدل اعتبار بیشتری را نیز به دست آورده است.

            چه زمانی روغن گیربکس را تعویض کنیم

            تعویض روغن گیربکس یا که به آن واسکازین نیز می‌گویند، یکی از اصلی‌ترین کارها برای ایجاد سلامتی گیربکس و اتومبیل شما است. عمر مفید دیسک و صفحه کلاچ، معمولاً حدود ۶۵ الی ۸۰ هزار کیلومتر می‌رسد (بستگی به نحوهٔ استفاده می­تواند این عدد کمتر یا بیشتر شود).
            پیشنهاد می­کنیم اگر خودروی شما از آخرین باری که دیسک و صفحه کلاچ را تعویض کرده‌اید، به این مقدار راه‌رفته یا نزدیک شده است حتماً برای سرویس و بررسی مراجعه کنید.
            در صورت نیاز حتماً دیسک و صفحه کلاچ را تعویض کنید و برای اینکه این کار را تکمیل کرده باشید و سلامتی آن را تضمین کنید تعویض روغن گیربکس رنو کولیوس خود را نیز انجام دهید.
            هر ۶۰ هزار کیلومتر، شما نیاز دارید که تعویض روغن جعبه‌دنده را انجام دهید (اگر در ۳ سال به این عدد نرسید هم باید این تعویض انجام بگیرد تا بازدهی خود را داشته باشد)
            روغن گیربکس دارای انقضای ۳۶ ماهه است و بعد این مدت، خاصیت خود را از دست می­دهد.

            تعویض روغن گیربکس اتوماتیک ماشین رنو کولیوس

            توجه: هنگام تخلیه، پر کردن یا بررسی سطح روغن، همیشه اهرم دنده را به موقعیت و حالت پارک قرار میدهیم. سطح روغن باید در دمای ۴۰ درجه سانتی‌گراد بررسی شود.
            روغن گیربکس اتوماتیک ترجیحاً باید هنگام گرم شدن روغن (حداکثر ۶۰ درجه سانتی‌گراد) تعویض شود تا حد امکان و هرچه بیشتر ناخالصی‌های آن از بین برود.
            آماده‌سازی
            قبل از شروع، موتور باید تا دمای کار گرم شود، گیربکس روی N تنظیم‌شده و احتراق خاموش است. وسیله نقلیه را روی بالابر قرار میدهیم. قسمت‌های زیر را باید به ترتیب انجام دهیم روغن دنده قدیمی را تخلیه میکنیم.
            در برخی از گیربکس‌ها (اما نه همه) پمپ روغن اضافی می‌تواند تخلیه شود. برای این کار ابتدا دوشاخه پمپ اضافی را شل میکنیم. سپس پلاگین تخلیه را برمیداریم و روغن گیربکس استفاده‌شده را تخلیه میکنیم. پس از باز کردن دوشاخه تخلیه، مهروموم لوله سرریز میشکنیم تا از تخلیه تمام روغن اطمینان حاصل شود.
            قسمت زیر موتور را برمیداریم.
            1. پلاگین تنظیم سطح
            2. لوله سرریز روغن
            3. گیربکس اتوماتیک را تخلیه میکنیم.
            4. لوله سرریز روغن را دوباره نصب میکنیم.
            5. گشتاور لوله سرریز روغن (۸ نیوتن متر) را سفت می‌کنیم.
            6. پلاگین تنظیم سطح را دوباره تنظیم میکنیم.
            7. گشتاور پلاگین تنظیم سطح (۸ نیوتن متر) را محکم میکنیم.
            در مرحله بعد، پمپ روغن اضافی گیربکس خودکار را برمیداریم و اجازه میدهیم روغن باقی مانده جعبه‌دنده خارج شود. پس از تخلیه کامل روغن، موتور را در جهت چرخش میچرخانیم تا به پلاگین تخلیه مبدل گشتاور برسیم. حالا پلاگین تخلیه مبدل را شل میکنیم و روغن باقی‌مانده انتقال را تخلیه میکنیم. پس از انجام این کار، پیچ تخلیه M8 را مجدداً محکم کرده و تا ۱۰ نیوتن متر محکم میکنیم.

            تعمیر رنو کولیوس

            گیربکس اتوماتیک خودرو کولیوس

            گیربکس اتوماتیک از سنسورها برای تعیین زمان تعویض دنده استفاده می‌کند و با استفاده از فشار داخلی روغن آن‌ها را تغییر می‌دهد. درحالی‌که اجزای متعددی در گیربکس وجود دارد و عملکرد واقعی آن‌ها کمی پیچیده‌تر از نسخه ساده ارائه‌شده است، اجزای اصلی مبدل گشتاور و چرخ‌دنده‌های سیار هستند.
            برای تغییر دنده، گیربکس باید به طور موقت از موتور جدا شود. در گیربکس دستی، راننده این کار را با فشار دادن پدال کلاچ انجام می دهد، اما در اتوماتیک، توسط مبدل گشتاور کنترل می شود.
            در داخل مبدل گشتاور دو مؤلفه به شکل فن وجود دارد که با مایع انتقال نیرو پر شده است: یک پروانه که به میل لنگ موتور وصل شده است و یک توربین که به شفت ورودی گیربکس متصل است. همانطور که موتور پروانه را می چرخاند، پره های آن سیال را حرکت می دهد که به نوبه خود باعث چرخش توربین می شود. سیال در یک حلقه بسته حرکت می کند. سومین جزء فن دار، استاتور، بین پروانه و توربین قرار دارد و به هدایت حرکت سیال کمک می کند. با فشار دادن گاز، سیال توربین را سریعتر حرکت می دهد تا نیروی بیشتری از طریق گیربکس ارسال شود. با کاهش سرعت، حرکت سیال کند می‌شود، چرخش توربین متوقف می‌شود و موتور می‌تواند بدون خاموش شدن کار کند.
            توربین و پروانه به‌طور دائمی متصل نیستند و پروانه همیشه سریع‌تر می‌چرخد. اکثر خودروها از مبدل قفل شو استفاده می‌کنند که دارای کلاچ مکانیکی است و به‌طور موقت دو قطعه را با سرعت بیشتر به هم متصل می‌کند تا به مصرف سوخت کمک کند.

            چرا باید روغن گیربکس ماشین رنو کولیوس را در زمان مناسب تعویض کنیم؟


            • گیربکس روان‌تر و بهتر به کار خود ادامه می‌دهد و اصطکاک ایجاد شده به قطعه آسیب نمی­زند
            • عمر مفید قطعات گیربکس افزایش‌یافته و از افزایش هزینه­های ناشی از خرابی جلوگیری می‌شود
            • درجه حرارت جعبه‌دنده کاهش و از آسیب‌های احتمالی جلوگیری می­شود
            • سروصدا و لرزش از گیربکس گرفته شده که همین امر باعث می­شود اتومبیل بهتر به کار خود ادامه

            عیب های گیربکس اتوماتیک


            بعضی از عیب هایی که برای گیربکس های اتوماتیک خودروهای رنو ایجاد می شود به علت این است که تعویض روغن گیربکس اتوماتیک را در زمان مورد نیاز انجام نمی دهند. عیب هایی مانند صدا دادن گیربکس در موقع تعویض دنده ها ، تعویض نشدن به موقع دنده ها با توجه به سرعت و مقدار فشرده شدن پدال گاز توسط راننده و ... توصیه همیشگی ما به شما این است که تعویض روغن گیربکس اتوماتیک رنو کولیوس را به موقع انجام بدهید تا از هزینه های خراب شدن این بخش بسیار مهم از خودرو جلوگیری شود.
            اگر در مورد زمان مناسب تعویض روغن گیربکس اتوماتیک رنو کولیوس اطلاعات کافی ندارید هیچ مسئله ای نیست ، شما می توانید همین حالا با شماره های

            09127908496

            تماس بگیرید و یا به صورت حضوری به همراه خودرو به تعمیرگاه تخصصی ما که آدرس به صورت کامل در انتهای همین صفحه برای شما نوشته شده است مراجعه نمایید.
            زمانی که شما خودروی خود را به مجموعه ما می آورید بعد از پذیرش ، ما بازدید های لازم را از خودروی شما انجام می دهیم و در صورتی که نیاز به تعویض روغن داشته باشد با هماهنگی شما این کار را انجام می دهیم.
            استفاده از روغن اصلی که توسط شرکت رنو توصیه شده است

            نکته بسیار مهم دیگر در زمینه این خدمات این است که حتما از روغن اصلی که توسط شرکت سازنده خودرو توصیه شده برای خودرو شما استفاده بشود.

            زمانی که شما به تعمیرگاه تخصصی رنو ما مراجعه میکنید می توانید این اطمینان را داشته باشید که برای خودروی شما از روغن اصلی و استاندارد استفاده می شود.
            اگر خودروی خود را به تازگی و به صورت دست دوم خریداری کرده اید حتما به شما توصیه ویژه داریم که در اولین فرصت ممکن به تعمیرگاه تخصصی مهندس ابراهیمی تشریف بیاورید تا یک بازدید کلی از قسمت های مختلف خودروی شما داشته باشیم و اگر به انجام سرویس دوره ای و یا تعویض قطعات مصرفی نیاز داشت ما این کار را به صورت تخصصی و ویژه برای شما انجام بدهیم.

            نقد و بررسی رنو کولیوس

            پس از شروع قرن جدید میلادی و روشن شدن این موضوع که تمایل مشتریان به‌تدریج از خودروهای هاچبک و سدان به سمت شاسی بلندهای شهری در حال گذر هستند، شرکت‌های فرانسوی نظیر پژو و رنو که تا پیش از آن عمده تمرکز خود را بر تولید محصولات سدان و هاچبک معطوف کرده بودند، به این نتیجه رسیدند که جهت حفظ و ارتقاء سهم خود از بازار جهانی نیاز دارند تا خیلی زود به سمت تولید کراس اوورهای شهری در ابعاد مختلف گام بردارند.
            این خودروسازان ضمن ارتقاء کیفی و ظاهری سایر محصولات خود، توجهاتی ویژه را‌ به تولید شاسی بلندهای شهری اختصاص دادند. نتیجه این امر برای شرکت رنو به طراحی و ساخت مدل رنو کولیوس در سال ۲۰۰۶ منجر شد؛ البته طرح اولیه رنو کولیوس پیش از این و طی نمایشگاه خودرو ژنو ۲۰۰۰ به نمایش درآمده بود اما نسخه عملی و کاربردی این خودرو شش سال بعد و در نمایشگاه خودرو پاریس در معرض دید عموم قرار گرفت.
            نسل اول رنو کولیوس که در ایران توسط شرکت پارس خودرو به دست مشتریان داخلی نیز رسید، حدود ۱۰ سال روی خط تولید شرکت رنو حضور داشت؛ با این حال طراحی نسبتا عجیب و نه چندان جذاب این مدل دست‌اندرکاران شرکت رنو را بر آن داشت تا زبان طراحی جدید و مدرنی را برای تمامی محصولات خود به ویژه رنو‌کولیوس خلق کنند. نتیجه‌ این امر تولید نسل دوم رنو کولیوس بود که از سال ۲۰۱۶ و در نمایشگاه خودرو پکن مورد پرده‌برداری قرار گرفت. این محصول بر پلتفرم CMF_CD کمپانی رنو و نیسان طراحی و توسعه یافته و در مدل‌هایی همچون نیسان ایکس تریل و رنو کجار نیز از آن استفاده شده است.
            رنو کولیوس جدید توسط شرکت نگین خودرو (نماینده رسمی رنو در ایران) در قالب مدل‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ وارد بازار شد و به دلیل طراحی ظاهری بسیار جذاب به همراه قیمت‌گذاری منطقی توانست به عنوان رقیبی قدر و صاحب سبک در برابر محصولات پرطرفدار کره‌ای همچون هیوندای سانتافه و کیا سورنتو عرض‌اندام کند. با وجود این به دلیل توقف واردات خودرو طی یکی دو سال اخیر، ورود مدل‌های جدیدتر کولیوس به همراه سایر خودروهای وارداتی به ایران با تعلیق مواجه شده و در حال حاضر خبری از ورود نسخه‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ این محصول به بازار ایران به گوش نمی‌رسد. طراحی زیبای نسل دوم، دقیقا نقطه مقابل نسل اول رنو کولیوس
            هرچه طرح و شمایل بدنه رنو کولیوس نسل دوم زیبا، مدرن و دلربا به نظر می‌رسد، نسل اول این خودرو به شیوه برخی طراحی‌های عجیب فرانسوی که پیش از این نیز شاهد آن بوده‌ایم، از فرمی غریب و نه چندان دلنشین برخوردار شده که نتوانست خود را به اندازه کافی در دل مشتریان ایرانی و یا بین‌المللی جای دهد. به هر حال مسئولان رنو به خوبی به ضرب‌المثل ایرانی «جلوی ضرر را از هر جا گرفتن منفعت است» عمل کرده و در نسل دوم تمامی کمبودها ظاهری نسل اول را به طرز بسیار مطلوب جبران کردند.
            فرم طراحی چراغ‌های جلو به ویژه چراغ‌های دیلایت نواری C شکل و جلوپنجره که در رنو تالیسمان یا رنو مگان جدید نیز مشابه آن یافت می‌شود، سبب شده تا چهره این محصولات رنو در قیاس با مدل‌های پیشین از جذابیت بصری بسیار بالاتری بهره برده و نمای فوق‌العاده جذاب‌تر و نسبتا منحصربه‌فرد برای این محصولات به ویژه رنو کولئوس ایجاد کند. تزیینات مختلف کروم رنگ که به‌صورت نوارهای گوناگون در بخش‌های همچون فریم پنجره‌ها، ناحیه رکاب و سپر عقب حضور دارند نیز موجب لوکس‌تر به نظر رسیدن بدنه این خودرو شده‌اند.
            استفاده از حجم پردازی‌های منطقی روی پروفیل‌های مختلف بدنه رنو کولیوس جدید نیز فرم بدنه نسبتا عضلانی و خوش‌تراش برای آن به ارمغان آورده است. در نمای عقب نیز شاهد نکات مثبتی همچون طرح زیبای چراغ‌های اصلی، فرم جذاب سپر و سایر المان‌ها هستیم که در مجموع نمایی زیبا و هماهنگ با سایر قسمت‌ها را برای ناحیه پشت رنو کولیوس رقم‌زده است.

            فضای داخلی رنو کولیوس جدید؛ مدرن اما آشنا

            همان‌طور که طرح بیرونی بدنه رنو کولئوس در مقایسه با نسل قدیم به میزان بسیار زیاد دستخوش تحولات شده، نمای داخلی این دو محصول هم نسبت به یکدیگر از تفاوت‌های بنیادی برخوردار هستند. در کولیوس جدید دیگر خبری از دریچه‌های تهویه گرد روی داشبورد نیست؛ پنل کیلومتر شمار آنالوگ جای خود را به یک نمایشگر دیجیتال با گرافیک جذاب و اسپرت بخشیده است.

            طراحی غربیلک فرمان نیز به طور کامل متحول شده و از حالت استخوانی متمایل به طرح دی-کات بهره می‌برد. اما مهم‌ترین شاخصه داشبورد کولیوس جدید به نمایشگر مرکزی بزرگ آن بازمی‌گردد که بسیاری از دکمه‌ها را به‌صورت مجازی درون خود جای داده و طرحی نسبتا مینیمالیستی برای کنسول میانی این خودرو رقم‌ زده است.
            استفاده از تزیینات طرح چوب، آلومینیوم و غیره نیز از دیگر تزیینات مرسوم در خودروهای نسبتا مدرن به شمار می‌رود که در اینجا نیز شاهد آن هستیم. صندلی‌ها از راحتی مناسبی بهره برده و بدن سرنشینان را به خوبی در برمی‌گیرند. کیفیت مواد به کار رفته در ساخت داشبورد، تو‌دری‌ها و سایر بخش‌ها نیز در نوع خود مناسب و قابل‌قبول ارزیابی می‌شود. همچنین از لحاظ گنجایش می‌توان رنو‌ کولئوس جدید را خودرویی مناسب جهت حضور پنج سرنشین برآورد کرد. صندوق عقب های خودرو معادل 600 لیتر گنجایش داشته و محدودیت چندانی برای مسافرت‌های خانوادگی ایجاد نمی‌کند؛ به ویژه که صندلی‌های عقب قابلیت تا شدن نیز دارند.

            موتور و گیربکس کولیوس

            مشخصات فنی پیشرانه هر دو مدل رنو کولیوس تفاوت چندانی با یکدیگر نداشته و عملکردی مشابه از توانایی فنی را در هر دو خودرو به نمایش می‌گذارد. پیشرانه رنو کولیوس از نوع تنفس طبیعی چهار سیلندر به حجم ۲.۵ لیتر است که 171 اسب بخار قدرت و ۲۳۳ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. این میزان نیرو توسط یک گیربکس سی وی تی و دو دیفرانسیل به سوی تمامی چرخ‌ها قابل ارسال است. شتاب ۰ تا ۱۰۰ رنو کولیوس جدید حدود ۹.۸ ثانیه بوده و حداکثر سرعت آن به ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت خواهد رسید. همچنین این کراس اوور شهری فرانسوی معادل ۸.۳ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر به‌صورت میانگین سوخت مصرف خواهد کرد.

            ایمنی بالا؛ تجهیزات رفاهی قابل!

            رنو کولیوس یک خودرو کاملا ایمن به شمار می‌رود؛ این حرفی نیست که ما به خودی خود آن را بر زبان برانیم بلکه موسسه معتبر یورو انکپ با اعطای پنج ستاره ایمنی خود به این کراس اوور فرانسوی، گواه محکمی برای این ادعا است. 90 درصد امنیت برای سرنشینان بزرگسال، ۷۹% ایمنی برای سرنشینان کودک و ۶۲ درصد ایجاد امنیت برای عابرین پیاده، از جمله مهمترین نمرات رنو کولیوس جدید در تست ایمنی موسسه یوروانکپ به شمار می‌روند. دلیل این هم امنیت بالا نیز علاوه بر استحکام و طراحی مناسب پلتفرم و بدنه، به تجهیزات ایمنی زیر بازمی‌گردد:
            شش عدد کیسه هوا (برای راننده و سرنشین جلو به علاوه ایربگ پرده‌ای و جانبی)، کمربند ایمنی پیش کشنده، دوربین عقب، سیستم هشداردهنده نقاط کور، حسگر فشار باد تایر به علاوه سامانه‌های کنترل پایداری و کنترل توقف در سربالایی، ترمز ABS و EBD و ترمز کمکی.
            از طرف دیگر تجهیزات رفاهی نسبتا قابل قبولی نیز در این شاسی بلند فرانسوی حضور دارند که از جمله می‌توان موارد ذیل اشاره کرد: کروز کنترل، اتو پارک، حالت رانندگی اکو، سنسور باران، دیلایت، چراغ خودکار، تنظیم ارتفاع نور اتوماتیک، مه شکن‌های جلو و عقب، چرخش نور چراغ در سر پیچ، فرمان برقی حساس به سرعت با روکش چرم، سیستم صوتی پرقدرت bose + سیزده بلندگو، نمایشگر مرکزی ۸.۷ اینچی لمسی، سامانه رهیاب، بلوتوث، usb ، نمایشگر دیجیتال پشت فرمان، ورود و استارت بدون کلید، سیستم تهویه مطبوع دوگانه به علاوه دریچه تهویه برای سرنشینان عقب، کول باکس، تنظیم برقی صندلی راننده و سرنشین، گرمکن و سردکن ویژه صندلی‌های ردیف جلو، تودوزی چرمی، صندوق برقی هوشمند، آینه وسط الکتروکرومیک، آینه‌های بغل تاشونده برقی به همراه گرمکن، سقف پانوراما و سانروف.

            فروش کولیوس درایران

            گرچه نسل قدیم کولیوس نتوانست خود را از میان رقبای کره‌ای بیرون کشیده و سری در میان سرها برآورد اما نسل جدید رنو‌ کولیوس با طراحی بسیار جذاب‌تر و قیمت متعادل، خیلی زود موفق شد مشتریان ایرانی را به سمت خود جلب کرده و بازار خرید و فروش مناسبی را برای خود ایجاد سازد. با اینکه این مدل در قیاس با محصولات کره‌ای مدت زمان بسیار کمتری در بازار ایران حضور داشت اما طی همین مدت به نسبت کم هم مشتریان زیادی را شیفته خود ساخت و در حال حاضر یکی از محبوب‌ترین شاسی بلند های بازار کشور به شمار می‌رود بنحوی که خرید و فروش رنو کولیوس حتی در بین خودرو های کارکرده نسبتا پرحرارت و از رونق بالایی برخوردار است.

            آپشن های خودرو کولیوس


            سیستم مالتی مدیا rlink و سیستم صوتی bose

            برند BOSE یکی از نام‌های شناخته شده در صنعت تجهیزات صوتی است و برخی خودروسازان نیز از تجهیزات این شرکت برای سیستم صوتی اتومبیل‌های خود استفاده می‌کنند. خوشبختانه سیستم صوتی BOSE در رنو کولئوس نیز به کار گرفته شده است. این سیستم با استفاده از 13 بلندگو، موسیقی‌های مورد علاقه شما را با کیفیت فوق‌العاده‌ای پخش می‌کند. سیستم مالتی مدیا rlink و سیستم صوتی boseتمام ویژگی‌های سیستم چندرسانه‌ای رنو کولیوس به همین‌جا ختم نمی‌شود، چرا که خودروساز فرانسوی این محصول را به سامانه R-LINK2 مجهز کرده که نرم افزاری برای استفاده در محصولات رنو است. تمامی تنظیمات مرتبط با سیستم‌های رفاهی داشبورد از طریق سامانه R-link2 قابل دسترسی و تنظیم هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به بلوتوث، رادیو، سیستم پخش و دستیارهای کمکی راننده اشاره کرد.

            سنسور 360 به همراه دوبین عقب

            یکی دیگر از آپشن ‌های رنو کولیوس سنسور 360 به همراه دوربین عقب است. با دارا بودن طولی بیش از 4.5 متر، از اکثر خودروهای موجود در خیابان‌های ایران بزرگتر است. استفاده از خطوط مختلف در طراحی این خودرو و ملاحظات مرتبط با ایمنی بدنه نیز سبب شده تا نقاط کور مختلفی برای راننده ایجاد شوند. رنو برای برطرف کردن این نقص، کولیوس را به انبوهی از سنسورها و دوربین‌ها مجهز کرده است و بنابراین راننده می‌تواند تسلط مناسبی بر زوایا مختلف کولیوس داشته باشد.
            سنسورهای پارک جلو و عقب (360 درجه) راننده را در پارک کردن خودرو یاری می‌کنند، اما درصورتی‌که راننده به دقت بیشتری موقع پارک کردن خودرو نیاز داشته باشد، دوربین پارک عقب به همراه نشانگر خطوط کمکی یاری‌رسان وی خواهند بود.

            رادار نقاط کور

            از دیگر آپشن ‌های رنو کولیوس می‌توان به سیستم تشخیص نقاط کور اشاره کرد که اغلب با نام BSM شناخته می‌شود. زمانی که خودرویی به نقطه‌ کور دید راننده وارد شود، چراغ‌هایی که روی آینه‌های جانبی قرار دارند، روشن‌شده و به‌همراه یک اخطار صوتی، راننده را از وجود خطرات احتمالی آگاه می‌سازند. برخلاف آنچه که به‌نظر می‌رسد، این سیستم می‌تواند تأثیر بسزایی در کاهش تصادفات جاده‌ای داشته باشد. برای فعال‌سازی سیستم تشخیص نقطه کور در رنو کولیوس باید از طریق سیستم مالتی‌مدیای خودرو منوی Vehicle و سپس Drivig assistance را انتخاب کرده و سپس آن را فعال کنید.

            کنترل حرکت در سربالایی

            رنو کولیوس یک کراس‌اوور با قابلیت آفرود است که از ترکیب موتور تنفس طبیعی به همراه گیربکس اتوماتیک CVT بهره می‌برد. بنابراین انتظار می‌رود که هنگام آغاز حرکت در سربالایی با تاخیری چند لحظه‌ای روبرو شویم که این تاخیر ناشی از درگیر شدن گیربکس و ارسال قدرت به چرخ‌ها است.
            به همین دلیل رنو این خودرو را به سیستم کنترل ایستایی در سربالایی یا HAC مجهز کرده است. این سیستم برای لحظاتی کوتاه خودرو را در حالت ایستا متوقف می‌کند و مانع از لغزش آن به سمت پایین می‌شود. در این زمان کوتاه گیربکس فرصت دارد تا با چرخ‌ها و موتور درگیر شود و عمل انتقال قدرت را انجام دهد.

            سانروف برقی پانورامیک

            حضور گسترده خودروهای کره‌ای طی دو دهه اخیر سبب شده تا مشتریان ایرانی به دو آپشن سانروف و سقف پانوراما علاقمند شوند. در حال حاضر اتومبیل‌های اندکی در بازار ایران به طور همزمان این دو آپشن را ارائه می‌دهند که رنو کولیوس یکی از آن‌ها است.
            سقف رنو کولیوس به طور کامل از شیشه تشکیل شده‌است که بسته به خواسته‌ خود، می‌توانید اجازه دهید نور به داخل کابین وارد شود یا خیر. همچنین این سقف قابلیت باز شدن دارد و عملکرد همزمان سقف پانوراما به همراه سانروف را در کولئوس شاهد هستیم.

            سیستم کمکی پارک

            سیستم کمکی پارک یکی دیگر از آپشن ‌های رنو کولیوس است که از فناوری رادار، دوربین‌ها و سنسورها استفاده می‌کند. سیستم پارک خودکار رنو کولیوس قادر به انجام چهار حرکت است که شامل پارک دوبله، پارک قائم، پارک مورب و بیرون آمدن از پارک دوبله می‌شود و شما می‌توانید پس از فعال شدن این سیستم یکی از آن‌ها را از روی صفحه نمایشگر رنو کولیوس انتخاب کنید.
            این قابلیت به راننده اجازه می‌دهد که بتواند در بهترین حالت ممکن، خودرو را پارک کند. هنگامی که در توقف کامل هستید یا با سرعت کمتر از 30 کیلومتر رانندگی می‌کنید، می‌توانید از روی کنسول مرکزی با فشردن کلیدی که روی آن عکس فرمان و حرف P نوشته شده، این آپشن را فعال کنید. در این حالت سنسورها شروع به کار کرده و تعیین می‌کنند که آیا فضای پارک در اندازه معقول است یا خیر و ماشین به چه میزان توانایی مانور دارد. در صورت مناسب بودن محل پارکینگ، حرف P در صفحه نمایش خودرو نمایش داده می‌شود. سپس دنده عقب را درگیر کنید، فرمان را رها کرده و از دستور العمل‌های نمایش داده شده در صفحه نمایش چند منظوره را پیروی کنید.

            دیفرانسیل 3 حالته

            همان‌طور که در چند قسمت مقاله به این مساله اشاره کردیم، رنو کولیوس توانایی عبور از معابر خارج جاده‌ای را دارد. با این حال به دلیل کاهش استهلاک خودرو، نیازی نیست که سیستم چهارچرخ محرک در تمامی اوقات روشن باشد. رنو برای کولیوس سه حالت مختلف انتقال قدرت به دیفرانسیل‌های جلو و عقب خودرو را در نظر گرفته است که راننده می‌تواند با توجه به نیازمندی خود، یکی از حالات را انتخاب کند.
            دیفرانسیل کولیوس در سه حالت قابل تنظیم است که این سه حالت عبارتند از تک دیفرانسیل یا 2WD، اتوماتیک یا AUTO و قفل دیفرانسیل یا LOCK. بدیهی است که حالت آخر تنها زمان عبور از معابر سخت خارج جاده‌ای مفید خواهد بود و برای استفاده معمولی توصیه نمی‌شود. در حالت اتوماتیک این کامپیوتر ماشین است که تصمیم می‌گیرد چه مقدار قدرت به هر کدام از چرخ‌ها ارسال شود. در نهایت حالت تک دیفرانسیل تنها قدرت را به چرخ‌های جلو ارسال می‌کند و برای استفاده روزمره مفید است.

            (صندوق هوشمند)

            اگر تبلیغات خودروهای امروزی را مشاهده کرده باشید، حتما مشاهده کرده‌اید که افراد بدون دخالت دست قادر به باز کردن درب صندوق خودرو خواهند بود. این آپشن در رنو کولیوس نیز تعبیه شده و شما می‌توانید با حرکت پا، درب صندوق برقی این خودرو را بگشائید. بسته شدن در نیز تنها با فشار یک دکمه امکان‌پذیر است و به هیچ‌گونه فعالیت فیزیکی برای باز کردن یا بستن در قسمت بار نیاز نخواهید داشت.

            گرمکن و سردکن صندلی

            استفاده از سیستم‌های تهویه در صندلی اتومبیل، یکی از آپشن‌های متداول خودروهای مدرن است و رنو نیز کراس‌اوور سایز متوسط خود را به این ویژگی مجهز کرده است. صندلی‌های جلو در رنو کولیوس مجهز به گرمکن و سردکن هستند که در صورت نیاز قادر خواهید بود از آن‌ها استفاده کنید. همچنین تمامی صندلی‌ها در کولیوس به روکش چرمی خاکستری یا قهوه‌ای مجهز شده‌اند.
            از جمله سایر آپشن ‌های رنو کولیوس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
            • آینه عقب الکتروکرومیک
            • چراغ چرخشی
            • تنظیم اتوماتیک ارتفاع نور
            • دی‌لایت و اتولایت
            • سنسور فشار باد تایر
            • ترمز پارک برقی
            • سنسور باران
            • کنترل کشش و پایداری
            • کروز کنترل

            کولیوس، نمادی از تغییر رویکرد فرانسوی‌ها

            در پایان مقاله ” آپشن ‌های رنو کولیوس ” باید بگوییم که خودروسازان فرانسوی در طول چند دهه گذشته، مشغول ساخت خودروهای اقتصادی و خوش‌قیمت بوده‌اند. سدان‌ها و هاچ‌بک‌های اقتصادی بسیاری توسط خودروسازان فرانسوی به تولید رسیده است که برخی از آن‌ها همچون پژو 206 یا رنو 5 را در کشورمان شاهد بوده‌ایم. با این حال در ابتدای قرن 21 ام، صنایع خودروسازی فرانسه تصمیم گرفتند تا با تغییر رویه وارد بازی بزرگان شوند.
            نسخه‌ای از رنو کولیوس که در این مطلب به آن پرداختیم، مربوط به نسل دوم این خودرو است که در فاصله سال‌های 2017 تا 2018 وارد بازار کشورمان شد و به سرعت توجه مشتریان ایرانی را به خود جلب کرد. این اتفاق در حالی رخ داد که نسل اول کولئوس توسط پارس خودرو به بازار ایران عرضه شده بود اما به دلیل ظاهر نه چندان جذاب نتوانست به موفقیت دست یابد. چنین رخدادی به خوبی ثابت می‌کند که تغییر رویکرد رنو و تولید خودروهای جذاب و مجهز، چقدر در جلب نظر مشتریان و مصرف‌کنندگان موثر بوده است.

            مزایا و معایب ماشین کولیوس

            نقاط ضعف کولیوس

            شناخت معایب کولیوس و سایر خودروهای بازار ایران در مورد کارایی، ایمنی، مشخصات فنی و سایر ویژگی خودرو اطلاعات کافی به مصرف کننده ارائه داده و به او کمک می‌کند با آگاهی بیشتر محصول مورد نظر خود را خریداری کند. در این بخش نقاط ضعف و معایب کولیوس را بررسی کرده و ایرادات آن را از جنبه‌های مختلف مرور می‌کنیم.
            • گیربکسCVT
            • استفاده افراطی از پلاستیک در کابین
            • استفاده از همان پیشرانه نسل اول
            • آینده نامعلوم خدمات فنی و قطعات یدکی
            • کروز کنترل ضعیف
            • تاخیر در عملکرد دنده اتوماتیک

            تحریم و کمبود قطعات یدکی و خدمات فنی: یکی از دغدغه‌هایی که ذهن رانندگان رنو کولیوس را به خود مشغول کرده است، تحریم‌های اقتصادی و خروج رنو از بازار ایران می‌باشد. با خروج این شرکت و محصولاتش از بازار کشور، یکی از مشکلات جدی که ممکن است برای رانندگان این خودرو پیش آید، کمبود لوازم یدکی رنو کولیوس است.
            وضع تحریم‌های اقتصادی علیه ایران، باعث شده‌اند که واردکنندگان نیز نتوانند لوازم یدکی اصلی رنو کولئوس را وارد بازار کنند و رانندگان برای تامین نیازهای خودروی خود، گاهاً یا مجبور هستند لوازم اصلی را با قیمت چندبرابری خریداری کنند یا به لوازم یدکی چینی رضایت دهند. یکی دیگر از معایب رنو کولئوس عدم وفور لوازم یدکی اصلی و قیمت بالای آن‌ها است.

            ناهماهنگی گیربکس CVT

            یکی دیگر از معایب رنو کولیوس عدم هماهنگی‌ مناسب موتور، گیربکس و دیفرانسیل است. همانطور که گفتیم، رنو کولیوس مجهز به یک گیربکس CVT با فناوری ایکس-ترونیک می‌باشد. این نوع جعبه دنده برای خودروهای شهری و رانندگی روزمره، انتخاب کاملاً مناسبی است.
            رنو کولیوس در مسیرهای شهری و ترافیک‌های داخل شهر، خودروی بسیار مناسبی می‌باشد و عملکرد جعبه دنده فراتر از حد انتظار است. تعویض دنده به نرمی اتفاق می‌افتد و خبری از ضربه و کوبش در تعویض دنده نیست.
            اما یکی از معایب رنو کولیوس که مربوط به گیربکس CVT آن است، ضعف عملکرد در شتاب‌گیری‌ می‌باشد. به دلیل خاصیت ذاتی این نوع جعبه دنده‌ها، رنو کولیوس نتوانسته است انتظارات رانندگان را در شتاب‌گیری‌های سریع برآورده کند. تاخیر در گاز خوردن و شتاب‌گیری، یکی از اصلی‌ترین معایب رنو کولیوس است.
            شاید استفاده از یک جعبه دنده دو کلاچه، انتخاب مناسب‌تری برای این شاسی‌بلند فرانسوی باشد. از طرفی، رنو کولئوس در عبور از مسیرهای ناهموار و خاکی نیز کمی دچار مشکل می‌شود. سیستم انتقال قدرت و گیربکس رنو کولئوس، برای رانندگی در چنین شرایطی طراحی نشده‌اند و این، یکی دیگر از معایب رنو کولیوس است.

            استفاده افراطی از پلاستیک در کابین

            در سال های اخیر اکثر شرکت های خودروسازی سعی کرده اند فضای کابین محصولات متوسط ​​و اقتصادی خود را با در حین سادگی زیبا طراحی کنند. طراحان رنو کولیوس نیز سعی کرده اند این روند جهانی را دنبال کنند و ریسک طراحی داشبورد نوآورانه را نپذیرند. بنابراین کابین کولیوس همان چیزی است که در اکثر این خودروها دیده می شود. صفحه نمایش بزرگ، وجود گسترده قطعات پلاستیکی و ترکیب آنها با چرم مصنوعی در جاهای دیگر!.
            یکی از معایب رنو کولیوس کابین آن است. استفاده از پلاستیک در داشبورد خودرو فراگیر شده و گاهی ممکن است احساس کنید با خودرویی مقرون به صرفه و ارزان روبرو هستید. به نظر می رسد مهندسان رنو سال هاست به ساخت خودروهای مقرون به صرفه عادت کرده اند و قادر به ساخت خودروی نیمه لوکس نیستند. این موضوع در حال حاضر با توجه به قیمت میلیاردی رنو کولیوس بیشتر صادق است.


            نقاط قوت ماشین کولیوس
            موارد زیر از نقاط قوت رنو کولیوس می باشند:
            • طراحی بسیار جذاب و به روز داخلی
            • مصرف سوخت مناسب
            • امکانات و تجهیزات رفاهی متعدد
            • سیستم چهار چرخ محرک
            • فضای مناسب کابین
            • فنربندی و هندلینگ
            • تجهیزات
            • ایمنی
            ایمنی و تجهیزات عالی رنو کولیوس

            رنو کولیوس خودرویی کاملاً ایمن است. این حرف ما نیست، بلکه موسسه معتبر یورو انکپ با اعطای پنج ستاره ایمنی خود برای این کراس اوور فرانسوی، گواه محکمی بر این ادعاست.
            ایمنی 90 درصدی برای سرنشینان بزرگسال، ایمنی 79 درصدی برای کودکان و 62 درصدی ایمنی برای عابران پیاده از جمله مهم ترین نتایج رنو کولئوس جدید در تست ایمنی Euroncap است. دلیل این ایمنی بالا علاوه بر استحکام و طراحی مناسب سکو و بدنه، به تجهیزات ایمنی زیر می باشد:
            شش عدد کیسه هوا (برای راننده و سرنشین جلو به علاوه ایربگ پرده‌ای و جانبی)، کمربند ایمنی پیش کشنده، دوربین عقب، سیستم هشداردهنده نقاط کور، حسگر فشار باد تایر به علاوه سامانه‌های کنترل پایداری و کنترل توقف در سربالایی، ترمز ABS و EBD و ترمز کمکی.
            از طرف دیگر آپشن های رفاهی نسبتا قابل قبولی نیز در این شاسی بلند فرانسوی حضور دارند، مهر تاییدی بر امنیت بالای کولیوس 2018 است.

            تحلیل رانندگی با کولیوس

            برای آشنایی با رنو کولیوس بهتر است به سراغ تجربه رانندگی این خودرو برویم. رانندگی رنو کولیوس ترکیبی از هیجان و آرامش را برای شما به همراه دارد. او شما را مثل یک دوست صمیمی ‌می‌داند و با چراغ‌های “Daylight” با نزدیک شدنتان به آن روشن می‌شود. صندلی‌هایش با ارتفاع مناسبی که دارند کار شما را برای رانندگی راحت تر کرده اند و شما به جاده پیش روی خود مسلط تر از همیشه اید. طراحی سیستم تعلیق کولیوس به بهترین شکل انجام شده است و شما در جاده‌های ناهموار، شیب‌های زیاد، مسافت‌های طولانی بهترین مانورپذیری و هندلینگ عالی را تجربه می‌کنید. البته فرمان خودرو در مسیرهای ناهموار و یا خیس می توانست کمی دقیق تر عمل کند. موتور کولئوس اگرچه نسبت به برخی از رقبا اسب بخار پایین تری تولید می کند اما به دلیل کوپل شدن با گیربکس پیشرفته Xtronic CVT خصوصا در شتاب های ثانویه عملکردی بسیار خوب دارد. ما ترجیح می دادیم کولئوس به جای استفاده از جوی استیک تعویض دنده بر روی فرمان، از پدل شیفترهای پشت فرمان بهره می برد تا سردی فلز آن را احساس کرده و حال و هوای اسپرت تری را به ما انتقال دهد. کابین خودرو بزرگ بوده و دسترسی به تمامی ادوات و کلیدهای کنترل به راحتی امکان پذیر است.

            سؤالات متداول رنو کولیوس

            ( check anti-pollution system ) رنو کولئوس چیست؟
            این روزها تقریبا در هر برند معتبر خودرویی که به کنترل آلاینده‌ها در محصولاتش اهمیت می‌دهد، این چراغ هشدار مشاهده می‌شود. درواقع برای بررسی نقص‌فنی یا خرابی در سیستم کنترل موتور و خودرو (در صورت انتشار آلایندگی بیش از حدمجاز) طراحی شده است. این چراغ هشدار را در اکثر خودروهای اروپایی مانند پژو، رنو، آلفارومئو و ... می‌بیند. در برخی موارد یک نقص‌فنی ممکن است برای راننده چالش ایجاد کند یا در برخی موارد روشن شدن این چراغ هشدار می‌تواند موجب اختلال در کارکرد موتور یا سیستم انتقال قدرت شود و البته گاهی هم ممکن است مشکلی پیش نیامده باشد و فقط به معنی هشدار به راننده برای مراجعه سریع‌تر به تعمیرگاه باشد. رنو نیز از چنین چراغ هشداری در خودروهایش استفاده کرده است. البته روشن شدن آن در هر یک از خودروها دلایل متفاوتی دارد ازجمله خرابی سنسورهای مربوط به مدیریت موتور، کثیفی فیلتر هوا، خرابی کاتالیست کانورتر، باتری.
            اخطار کولئوس
            روشن شدن چراغ هشدار در کولئوس داستان دیگری دارد و مربوط به بلوک هیدرولیکی سیستم انتقال قدرت یا به‌اصطلاح ساعت گیربکس است. با این تفاصیل با روشن شدن این چراغ سوالاتی از قبیل آیا گیربکس خراب شده است، برای مالک مطرح خواهدشد که پاسخ آن خیر است. دلیل اصلی این اخطار، خرابی شیرالکترونیکی فشار روغن ثانویه در بلوک هیدرولیک (به علت بالا رفتن دمای روغن گیربکس)، عدم تعویض به‌موقع روغن گیربکس، ایراد کیفی شیرالکترونیکی، فشار بیش‌از حد به خودرو هنگام شتاب‌گیری، خرابی مجرای روغن و... است. در برخی موارد دلیل روشن شدن این چراغ آن است که گیربکس خودرو وارد دنده اضطراری شده و به سختی حرکت می‌کند، درواقع در گیربکس‌های اتوماتیک دنده اضطراری که همان دنده سه خودرو است، به‌شکلی طراحی شده که هنگام بروز مشکل بدون‌نیاز به جعبه تقسیم هیدرولیکی یا یونیت کنترل گیربکس(TCU) به‌صورت کاملا مکانیکی عمل کند تا راننده بتواند هرچه سریع‌تر به نزدیک‌ترین تعمیرگاه برود. این امر در مورد اکثر خودروهای با گیربکس اتوماتیک صدق می‌کند. البته در بسیاری از موارد نیز روشن شدن چراغ هشدار بدون هیچ‌گونه اختلالی در عملکرد خودرو است اما در هر صورت این مشکل باعث نمی‌شود کسی در کنار خیابان بماند.
            کوبش رنو کولیوس
            برای رفع کوبش دو شیوه استاندارد وجود دارد. نخست‌؛ تعویض سگدست‌های عقب است که هزینه‌ای حدود 8‌میلیون‌تومان دربر دارد. روش دوم؛ تعویض بوش سگدست‌هاست که البته این کار هزینه کمتری دارد. البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که بوش‌های سگدست استاندارد عملکرد بهتری در زمینه دفع ضربه دارند، زیرا درون آن مانند بوش درون سگدست‌ها خالی نیست. البته تنها روش‌های استاندارد می‌توانند مانع این کوبش شوند ازجمله دو مورد فوق که آسیبی به خودرو نمی‌رسانند.
            لرزش خودرو هنگام حرکت ناشی از چیست ؟
            لرزش خودرو علت های زیر را شامل می‌شود: خرابی در دسته موتور – بکسواد کردن (هرز چرخیدن) صفحه کلاچ‌ها – خرابی پلوس
            روغن گیربکس رنو کولیوس اتوماتیک در چند کیلومتر باید تعویض کنیم؟
            هر 50 تا 100 هزار کیلومتر می بایست به فکر تعویض روغن گیربکس باشید

             

            خدمات دیگر تعمیرگاه تخصصی رنو مهندس ابراهیمی




            برای مشاوره رایگان با تعمیرکاران مجرب ما در تعمیرگاه تخصصی مهندس ابراهیمی و دریافت بهترین راهنمایی با شماره زیر تماس بگیرید


            : 09127908496


            2 Comments

            1. پدرام گفت:

              گیربکس CVT در رانندگی معمولی عملکرد قابل قبولی دارد، اما در هنگام سبقت گرفتن به دلیل وزن زیاد خودرو و قدرت رانندگی نه چندان قابل توجه، چاره ای جز استفاده از دور موتور بالاتر نیست و اینجاست که عملکرد رنو کولئوس مانند اکستریل چنگی به دل نمی زند.ولی در کل از ظاهرش راضیم

              • renaultkaraj گفت:

                بله متاسفانه گیربکس کولیوس در سبقت ها باعث میشود دور موتور بالا رود و این یکی از ایرادهای شایع این خودرو می باشد
                اما خوشبختانه ما با در اختیار داشتن تعمیرکاران حرفه ای با تمام ایرادات رنو کولیوس آشنا هستیم و در کوتاه ترین زمان مشکلات را رفع میکنیم
                می تونید با مراجعه به آدرس تعمیرگاه واقع در استان البرز، شهر کرج، ابتدای جاده چالوس، نبش میدان حافظ ، تعمیرگاه تخصصی رنو مهندس ابراهيمی تمامی ایرادات گیربکس کولیوس خود را رفع کنید

            دیدگاهتان را بنویسید

            نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *